BotëSvet.Slajder

Armeni: Janë rrëzuar tre aeroplanë dhe një helikopter në Azerbajxhan

Ministria armene e Mbrojtjes njoftoi sot se ushtria në Nagorno Karabahut ka rrëzuar një aeroplan dhe një helikopter të Azerbajxhanit në Nagorno Kararabah. Menjëherë pas kësaj  u kumtua se janë rrëzuar edhe dy aeroplanë të tjerë, raporton TASS.

Back to top button
Close
Close