Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Arifi: Fatkeqësia natyrore e dëmtoi gypin, falënderim për punëtorët e NPK-së

Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi në rrjetin social Fejsbuk kumtoi qëndrimin lidhur me problemin dyjavor me mungesë të ujit të pijshëm dhe ndërrimit të gypit të shkatërruar prej 60 metrave në sistemiin e ri të furnizimit me ujë. Ajo potencoi se bëhet fjalë për fatkeqësi natyrore dhe se këtë mezi e kanë pritur disa njerëz për kritika të reja.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close