БизнисБизнис.ПорталЕкономија

АППТ присуствуваше на Саемот за туризам во Ниш

Туристичката организација на Ниш го организираше првиот Саем за туризам, што се одржа на отворено, со што го најави закрепнувањето на туризмот во регионот. Настанот се одржа од 6 до 8 септември, а на саемот присуствуваше и Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот.

Back to top button
Close
Close