Svet.SlajderСвет

Јапонија употреби само една петтина од увезените валцини против Ковид-19

Според податоците на јапонската Влада денеска објавени во земјата се употребени само една петтина од увезените дози вакцини против Ковид-19

Back to top button
Close
Close