Граѓански секторОпштински вести

Јапонија донираше комунално возило за Општина Пробиштип

Општина Пробиштип доби донација на комунално возило од мисијата на Амбасадата на Јапонија, во рамки на Проект за обезбедување на комунално возило на Општина Пробиштип во вкупна вредност од 60.890 евра.

Back to top button
Close
Close