0_Македонија.ПорталПолитика

Апелацискиот суд Скопје ги одложи седниците закажани во Кривичниот оддел на 24, 25 и 26 јуни

Апелацискиот суд Скопје ги одложи сите јавни седници и расправи закажани во Кривичниот оддел на 24, 25 и 26 овој месец.

Скопје, 23 јуни 2020 (МИА) – Апелацискиот суд Скопје ги одложи сите јавни седници и расправи закажани во Кривичниот оддел на 24, 25 и 26 овој месец.

Од Апелацискиот суд информират дека странките и јавноста дополнително ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници. дма/са/

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close