0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderMakedonija.SlajderMKD-ALTemë

Anulohet monopoli i tregut postar, interes për licenca të reja

Në tregun postar në shtet më nuk ka monopol. Pas tetë viteve nga fillimi i aktiviteteve dhe disa prolongimeve nga fillimi i vitit ndodhi liberalizimi i plotë. Pushuan së ekzistuari monopolet e çmimeve për shërbimet postare për dërgesat për korrespondencë dhe dërgesat me postë të drejtpërdrejt, me masë deri 50 gramë, gjegjësisht shërbimet e rezervuara që ishin garantuar me Ligjin për shërbime postare. 

Back to top button
Close
Close