Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Anton Çetta përkujtohet përmes librit të Anton Nikë Berishës

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, për shënimin e 100–vjetorit të lindjes së profesor Anton Çettës (1920 –2020), njërit ndër mbledhësit dhe botuesit më të shquar të letërsisë gojore shqiptare, promovoi librin e Anton Nikë Berishës “Vepra e Anton Çettës përligj qenësinë e trashëgimisë sonë”, e para e këtij lloji e botuar deri më sot.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close