0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Анксиозноста и депресијата како последици од долго работење од дома

Работата од дома може да има свои предности, но честопати претставува опасност за менталното здравје, особено во толку долг период каде што се бришат сите граници помеѓу деловното и приватното, нема многу физичка активност и социјален контакт, а работниците се често достапни 24 часа на ден.

Back to top button
Close
Close