EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Anketë: Rreth 25 për qind e italianëve besojnë në teoritë e konspiracionit për Kovid-19

- Një e katërta e italianëve besojnë në teoritë e konspiracionit për epideminë me Kovid-19, veçanërisht se virusi është krijuar në laborator që të ndikojë në baraspeshën e fuqive në marrëdhëniet ndërkombëtare ose se ai aspak nuk ekziston dhe shfrytëzohet si arsye për kontroll ndaj njerëzve.

Back to top button
Close
Close