BotëSvet.Slajder

Anketë: Gjysma e republikanëve besojnë se më 6 janar kishte protesta jo të dhunshme

- Anketa e fundit tregon se mbështetësit e ish-presidentit amerikan, Donald Tramp besojnë se protestat më 6 janar nuk ishin të dhunshme pavarësisht pesë të vdekurve dhe dhjetëra të plagosurve.

Back to top button
Close
Close