Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Анкета: Речиси половина од Русите на возраст меѓу 18 и 45 години не сакаат да имаат деца

Речиси половина од Русите на возраст меѓу 18 и 45 години не сакаат да имаат деца, меѓу нив има повеќе жени отколку мажи. 

Back to top button
Close
Close