БалканСвет.Слајдер

Анкета: Речиси 74 отсто од граѓаните на Црна Гора се „за“ членство во ЕУ

Истражувањето на Генералниот секретаријат на Владата на Црна Гора за ставовите на граѓаните за европската интеграција и процесот на пристапување покажа дека 73,8 проценти од Црногорците силно или до одреден степен го поддржуваат членството во ЕУ

Back to top button
Close
Close