Дописници МКДОпштество

Анкета: Младите признаваат дека голем дел од нив не ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот

Младите признаваат дека голем дел од нив не ги почитуваат мерките за заштита од коронавирусот, покажува онлајн анкетата што ја спроведе средното општинско училиште „Коле Нехтенин“ од Штип меѓу своите ученици. Анкетата е спроведена од страна на професорката Лилјана Манева и учениците од четврта година на часовите по „Граѓанско образование“ на примерок од 110 ученици од училиштето.

Back to top button
Close
Close