Дописници СветСветСвет.Портал

Анкета: Гледачите на дебатата Трамп го опишале како „лажго“, Бајден – „претседателски“  

Најновата анкета на Аксиос и „СервејМанки“ спроведена веднаш по последната претседателска дебата, укажува дека најчест збор употребуван од гледачите да го опишат настапот на Трамп бил „лажго“, а настапот на Џо Бајден го опишале како „претседателски“.

Back to top button
Close
Close