EvropëEvropë.Portal

Anija ruse e cila ka transportuar amoniak u dogj në Norvegji, është urdhëruar evakuim

Anija ruse e cila ka transportuar amoniak dhe 200.000 litra benzinë është  djegur në portin e Norvegjisë veriore, për shkak të së cilës autoritetet kanë urdhëruar evakuim të kësaj pjese të qytetit.

Back to top button
Close
Close