0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalEkonomiVideo deklaratë

Angjushev: Realizojmë një sërë projektesh për konkurrencë më të madhe

Ndërtimi i interkonektorit të gazit midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë është objekt infrastrukturor energjetik kyç me të cilin sigurohet konkurrencë më e madhe për furnizim me gaz natyror, porositi zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Koço Angjushev në panelin "Sfidat e sigurisë së energjisë në Mesdheun Lindor" që u mbajt në suaza të Samitit në Selanik.

Back to top button
Close
Close