0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiPolitikëVideo deklaratë

Angjushev: Pres në vitin 2019 parametrat ekonomike të jenë më të larta në 15 vitet e fundit (PLT)

Pres në vitin 2019 parametrat ekonomike të jenë më të larta në 15 vitet e fundit, si dhe në tremujorin e tretë dhe të katërt të vazhdojë rritja që ka filluar në tremujoret paraprake, porositi zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Koço Angjushev në panelin “Rruga drejt prosperitetit” në Samitin për Ballkanin Perëndimor që sot mbahet në Shkup në organizim të “Ekonomist”.

Back to top button
Close
Close