0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Angelovska: Për 1,7 miliardë denarë janë ulur detyrimet e institucioneve, komunave, institucioneve lokale

Për 1,7 miliardë denarë janë zvogëluar detyrimet e skaduara të institucioneve, komunave dhe institucioneve lokale në nëntë muajt e parë të vitit, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Këtë siç kumtoi Ministria e Financave, e theksoi ministrja e Financave, Nina Angelovska në intervistën për Televizionin 24.

Back to top button
Close
Close