ЕкономијаЛинк во живо

Изјави на на Ангеловска и Бектеши по средбата со претставници на угостителско-туристичкиот сектор

ВО ЖИВО - Изјави на министерката за финансии Нина Ангеловска и министерот за економија Крешник Бектеши по средбата со претставници на угостителско-туристичкиот сектор.

Скопје, 30 април 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Изјави на министерката за финансии Нина Ангеловска и министерот за економија Крешник Бектеши по средбата со претставници на угостителско-туристичкиот сектор.

Изјави на министрите за финансии и за економија и угостителско туристички сектор

Posted by MИА.mk on Четврток, 30 април 2020

Back to top button
Close
Close