0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Angelovska-Bezhoska: Rritja e produktivitetit, investimi në kapitalin njerëzor, reformat strukturore dhe digjitalizim për rritje stabile ekonomike

Me shpalljen e periudhës post-pandemike, është koha të mendohet si të zëvendësohen pa pengesa politikat e përgjithshme ekonomike me politika sektoriale më specifike, të cilat do të lehtësojnë rishpërndarjen optimale të burimeve dhe transformimin pas krizës të ekonomive, me qëllim që të rritet potenciali rritje më të madhe ekonomike, tha guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska në takimin rajonal të guvernatorëve, që u mbajt në qytetin kroat të Rovinj.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close