0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Angelovska-Bezhoska. Kjo është krizë në të cilën përgjigja e parë është lehtësimi i politikës monetare

Kjo është kriza e parë në të cilën përgjigja e parë e bankës qendrore është lehtësimi, e jo ashpërsim të politikës monetare, theksoi guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska në panel diskutimin e e-konferencës "Kovid-19: Ndikimi ndaj ekonomisë dhe politikës së bankave qendrore", të organizuar nga Shkolla londineze për shkenca ekonomike dhe politike dhe të Bankës së Shqipërisë.

Back to top button
Close
Close