BiznesBiznes.PortalEkonomi

Angelovska-Bezhoska: Bashkëpunimi midis Bankës popullore dhe FMN-së në nivel të lartë

Banka popullore arriti rezultate të rëndësishme në përparimin e punës së saj me mbështetje të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN). Me zbatimin e shumë projekteve të mbështetura nga FMN, politika monetare e vendit arriti nivel  që është vlerësuar lartë nga ana e institucioneve ndërkombëtare. E dukshme është se bashkëpunimi mes Bankës Popullore dhe FMN-së është i suksesshëm.

Back to top button
Close
Close