0_Македонија.ПорталОпштество

Ангелов на средба со претставници од Домот за техничка култура „Народна техника- Штип“

В.д. директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов денеска во просториите на ЦУК оствари средба со претставници на Домот за техничка култура „Народна техника- Штип“, на која се разговараше за човечкиот потенцијал и можности за обука на кадри во сферата на превенција, справување и управување со кризи.

Back to top button
Close
Close