0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Angellov: Shpresoj të mos ketë valë më masive refugjatësh në kufirin jugor

Një delegacion i Ambasadës franceze, i udhëhequr nga Atasheu i Policisë, Stefan Roper dhe drejtori i Qendrës së Menaxhimit të Krizave, Stojançe Angellov sot e vizituan Qendrën tranzit të pranimit "Vinojug" në Gjevgjeli, ku u njoftuan me situatën aktuale dhe gatishmëria e qendrës për pranimin e migrantëve në rast se ndodh një valë e re e refugjatëve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close