BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Anëtaret e BE-së e miratuan zbatimin e metodologjisë së re për zgjerim për Serbinë dhe Malin e Zi

Komisari Evropian për Zgjerim, Oliver Varheji kumtoi se vendet – anëtare të Bashkimit Evropian dhanë dritë jeshile për zbatimin e metodologjisë së rishikuar për zgjerim për Serbinë dhe Malin e Zi, pasi dy vende e aprovuan.

Back to top button
Close
Close