0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Anëtarë të Komisionit historik maqedono-bullgar do të bisedojnë për çështje teknike

Përfaqësues të Komisionit të përbashkët maqedono-bullgar për çështje historike dhe arsimore sot do të mbajnë takim onllajn, në të cilin duhet t'i saktësojnë tekstet e procesverbaleve nga takimet e kaluara, që ende nuk janë nënshkruar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close