Избрано

Анегдотски гледишта за здравјето: Како антиваксерите влеваат страв

Во услови на сегашната пандемија се мобилизираат антиваксерите за борба против потенцијалните нови вакцини против коронавирусот. Бројни Интернет страници изнесуваат секакви обвинувања дека граѓаните биле намерно измамени за зачестеноста и сериозноста на несаканите ефекти на вакцината.

Back to top button
Close
Close