Partitë politike

Andonovski: Nuk po kërkojmë amnisti, por drejtësi për mbrojtësit e Kushtetutës

Nuk dua të hyj në kompetencat e presidentit. Procedura për 27 prillin është me vendim të përfunduar të Gjykatës së Apelit, dhe shkalla tjetër është Gjykata e Lartë. Por, ne e dimë se ka raste me vendime të përfunduara gjyqësore në të cilat procedura kthehet për rigjykim nga Gjykata Supreme, thotë sekretari ndërkombëtar dhe anëtari i KE i VMRO-DPMNE, Stefan Andonovski në intervistën e mbrëmshme në Tema e Ditës në regjistrin qendror në TV Sitel.

Back to top button
Close
Close