Политички партии

Анастасов од Пробиштип: Јаловишната депонија ќе ја затвориме и на нејзино место ќе поставиме фотоволтаични системи

Градоначалникот на општина Пробиштип Драган Анастасов на граѓанската трибина под мотото „Најдоброто за нашата општина“ се осврна на сработеното во изминатите четири години и плановите за наредниот период.

Back to top button
Close
Close