BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiSektori civil

Analizë: 30 ndërmarrjet më të mëdha shtetërore prej vitit 2015 deri në vitin 2019 realizuan të ardhura prej 45 miliardë denarëve

Sipas analizës financiare për punën e ndërmarrjeve shtetërore në periudhë prej vitit 2015 deri në vitin 2019, 30 ndërmarrjet më të mëdha të themeluara nga shteti dhe vetëqeverisja lokale realizuan të ardhura të përgjithshme prej 45 miliardë denarëve. Shkalla mesatare e përfitimit për pesë vitet e analizuara paraqet gjashtë për qind, ndërsa për vitin 2019 përfitimi tregon përmirësim të konsiderueshëm prej 6.5 për qind.

Back to top button
Close
Close