0_МИА Истражува.ПорталБизнисБизнис.ПорталДописници МКДСторија

Јана и Нилс од Германија воодушевени од македонските убавини и тиквешкото вино

Јана и Нилс од Германија се воодушевени од македонските убавини и од тиквешкото вино. Решиле дел од своето време да го поминат за да видат дел од светото и како туристи ја посетиле и нашата земја.

Back to top button
Close
Close