Svet.SlajderБалканБалкан.Портал

Американскиот амбасадор во БиХ ја оцени ситуацијата во таа држава како неодржлива

Американскиот амбасадор во Босна и Херцеговина, Ерик Нелсон ги повика граѓаните на државата да извршат притисок врз владејачките елити да ги извршат потребните политички, економски и социјални промени во општеството. Како прва прилика за тоа тој повика да се искористат претстојните локални избори закажани за 15. Ноември

Back to top button
Close
Close