0_Магазин.ПорталЗанимливости

Американец излегол од затвор по 68 години, воодушевен од зградите

Тврдел дека самиот тој лично не убил никого, но добил доживотна казна затвор. Казната потоа му е намалена и, речиси седум десетлетија подоцна, од 11 февруари годинава, Лајгон е слободен човек.

Back to top button
Close
Close