0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

AMEP kërkon përcaktimin e rregullave strikte për shpërndarjen e financave për fushata me interes publik

Anëtarët e AMEP besojnë se ndihma e drejtpërdrejtë e mediave, pa konkurrencë dhe pa kontroll dhe pa rregulla për ndarjen e financave, do të thonë shtrembërim i tregut, prandaj sipas kësaj nuk e aprovojmë ndryshimin e nenit 102 të Ligjit për ASHMAA, kumtoi sot Asociacioni i mediave elektronike private (AMEP).

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close