Фотосервис

Амбасадорката Кејт Брнз во посета на Центарот за логистика на Црвен крст

Амбасадорката на САД Кејт Брнз и генералниот секретар на Црвениот крст на РСМ Саит Саити во посета на Центарот за логистика на Црвен крст во Момин Поток –Скопје

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close