Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Ambasadorja e SHBA-së për vizitë në Universitetin e Shtipit

Ambasadorja e SHBA-së, Kejt Mari Bërns sot u takua me rektorin e Universitetit "Goce Delçev" - Shtip, Blazho Boev, ndërsa studentët nga Fakulteti Ekonomik dhe Juridik patën mundësinë të jenë pjesë e ligjëratës së saj.

Back to top button
Close
Close