BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Ambasadat e Kosovës nga viti 2021 do të kenë edhe atashe për kulturë

Ambasadat e Kosovës nëpër botë në të ardhmen, përveç aktiviteteve diplomatike dhe politike, do të kryejnë edhe aktivitete kulturore përmes atasheve kulturore të cilët do të emërohen gjatë vitit 2021, njofton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close