BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Ambasada amerikane në Kabul paralajmëron në sulme ekstremiste mbi gratë

Ambasada e SHBA-së në Afganistan paralajmëroi se grupet ekstremiste planifikojnë sulme mbi caqe të ndryshme, por veçanërisht mbi gratë.

Kabul, 18 shtator 2020 (MIA) – Ambasada e SHBA-së në Afganistan paralajmëroi se grupet ekstremiste planifikojnë sulme mbi caqe të ndryshme, por veçanërisht mbi gratë.

Në kumtesën e Ambasadës nuk theksohet për cilat grupe ekstremiste bëhet fjalë, as për kur janë planifikuar sulmet.

Zëdhënësi i talebanëve deklaroi se ata nuk planifikojnë sulme.

Ndërkohë në Katar kanë filluar negociatat midis talebanëve dhe Qeverisë së Afganistanit, është është pjesë kryesore e marrëveshjes paqësore që SHBA-ja e ka nënshkruar me talebanët në shkurt. ar/

 

Таг
Back to top button
Close
Close