BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Amazoni vitin e kaluar ka bllokuar 10 miliardë shpallje të dyshimta

– Kompania Amazon, e cila u gjet nën presion të klientëve, brendeve dhe ligjvënësve që të çrrënjosë falsifikime në ueb-platformën për tregti, sot njoftoi se vitin e kaluar ka bllokuar më shumë se 10 miliardë shpallje të dyshimta të rreme që të parandalojë shitjen e produkteve të tyre.

Back to top button
Close
Close