Svet.SlajderСветСвет.Портал

Амазон пред празниците ќе вработи 100.000 сезонски работници 

Американската компанија Амазон соопшти дека врабоптила 100.000 луѓе на одредено време поради пораст на нарачките преку интернет пред ноемвриските празници во САД

Back to top button
Close
Close