0_Maqedoni.PortalPolitikë

Allagjozovski – Pasholli: Bashkëpunimi është i rëndësishëm për afirmimin e ndërkulturalizmit në vend

Koordinatori kombëtar për ndërkulturalizëm, një shoqëri, zhvillim kulturor dhe bashkëpunim ndërsektorial, Robert Allagjozovski u takua sot me kryetaren e Komisionit parlamentar për marrëdhëniet mes bashkësive, Arbana Pasholli, për të diskutuar rolin e Komisionit në realizimin e të drejtave të bashkësive në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Back to top button
Close
Close