Политички партии

Алијанса за Албанците и Алтернaтива: Тротинети и обвинувања за администратори, два милиони евра автомобили за министри

Владата потпиша договор за закуп на 45 луксузни автомобили, за што ќе плати околу 40 илјади евра или вкупно околу 2 милиони евра за само 36 месеци.

Back to top button
Close
Close