Фотосервис

Алијанса за Албанците и Алтернатива – коалиција

Прес-конференција на политичките партии Алијанса за Албанците и Алтернатива на која официјално ќе го потпишат меѓупартискиот договор за заедничка коалиција за вонредните парламентарни избори

Back to top button
Close
Close