Оригинални текстовиПолитички партии

Алијанса на Албанците обвинува за непотизам при назначувањето на кадри на ДУИ на директорки места

Во ова време на пандемии, кога сите се соочуваме со здравствени и економски последици, ДУИ ги прави последните пресметки за споделување на Владината торта.

Back to top button
Close
Close