Partitë politike

Aleanca për Shqiptarët: Maqedonia e Veriut haptazi ofron drejtësi selektive dhe të një anshme

Tani më është e njohur se në RMV ekzistojnë dy lloje të drejtësisë apo më mirë thënë të padrejtësisë.

Back to top button
Close
Close