Fotoservis

Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa nënshkruan koalicion

Konferencë për media e partive politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa në të cilën zyrtarisht e nënshkruan marrëveshjen ndërpartiake për koalicion të përbashkët për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Back to top button
Close
Close