БалканБалкан.Портал

Албанските власти блокираа 5,4 милиони евра и седум апартмани, стекнати од криминални активности

Во рамки на акцијата „Силата на законот“, во градот Лежа, албанските власти блокираа банкарски сметки вредни 5,2 милиони евра и седум апартмани, под сомнение дека се стекнати од криминални активности.

Back to top button
Close
Close