БалканБалкан.Портал

Албанија: Студентите времено ги прекинаа протестите, продолжуваат во јануари

По седумнаесет денови масовни протести, студентите во Албанија, најавија дека времено ги прекинуваат и оти ќе ги продолжат во јануари.

Back to top button
Close
Close