• e mërkurë, 06 dhjetor 2023

Bekteshi do të vizitojë qendrën logjistike të Kam marketit në komunën Ilinden

Bekteshi do të vizitojë qendrën logjistike të Kam marketit në komunën Ilinden

Shkup, 21 shtator 2023 (MIA) - Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do ta vizitojë qendrën logjistike të Kam marketit e cila ndodhet në komunën Ilinden.

Bekteshi, siç kumtoi Ministria e Ekonomisë, së bashku me menaxhmentin e Kam marketit do të ecin përqark qendrës logjistike dhe do të vizitojë marketin e sapohapur të Kamit që ndodhet në komunën Petrovec. ls/

Foto: Arkivi i MIA-s

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR